Anul acesta Balul Bobocilor s-a lăsat așteptat, însă a meritat din plin. Clasa a XII-a E, coordonată de domnul lor diriginte Marius Ciota, a reușit să ne prezinte un bal aproape perfect, plin de momente frumoase și de neuitat pentru participanți.

Cei mai curajoși boboci care au acceptat provocarea au fost Amalia Boboc și Vlad Jurj, Muzuran Claudia și Cătălin Mocan, Ioana Pașcalău și Alex Ileș și Diana Mariș însoțită de Andrei Negru. În cadrul juriului au fost prezenți doamna director Mariana Stângă, doamna profesoară Ramona Gabor, domnul profesor Alexandru Jurcan, domnul consilier parlamentar Mircea Varga și domnișoara Crișan Mădălina. Balul a fost prezentat de Georgiana Mateș și de Pașcalău Andrei, care s-au descurcat foarte bine, adaptându-se situațiilor neprevăzute cu rapiditate.

Probele pe care bobocii au trebuit să le susțină (prezentarea individuală, proba de cultură generală, proba de karaoke, proba de îndemânare și proba de dans), aparent clasice, au avut câte ceva special, cu care au amuzat publicul. Probele au alternat cu momentele artistice surpriză. Timea Antal, elevă a liceului nostru, ne-a reamintit că are o voce superbă, interpretând două melodii(„Spune da, spune nu” și ”Camino”) iar Stan Ionuț (îndrăgostitul), Păun Radu (îndrăgostita), Perțe Bogdan (mama) și Ciota Onorica ( ispita) au jucat o piesă de teatru regizată de Georgiana Mateș pe un colaj muzical realizat de Mihai Vădan. Publicul a savurat fiecare moment, râzând în hohote. Înainte de desemnarea câștigătorilor, domnul profesor Alexandru Jurcan ne-a adus zâmbetul pe față și-a destins publicul cu un cântec.

Emoțiile tinerilor liceeni erau vizibile chiar și de pe ultimul loc din sală. Titlurile de Miss & Mister Boboc 2011 au fost câștigate, în urma probelor, de echipa formată din Ioana Pașcalău și Alex Ileș. Apoi a urmat mult așteptata discotecă, în compania lui DJ Ovidiu Blăjan.

Felicitări tuturor celor care au participat și au demonstrat că au curaj să concureze, să lupte, să fie diferiți. Felicitări și clasei a XII-a E și totodată domnului profesor Marius Ciota care ne-a demonstrat iarăși că știe cum să conducă un colectiv. Mulțumiri din partea clasei XII E adresate doamnei director, doamnei Angela Dinea și sponsorilor fără de care realizarea acestui bal nu ar fi fost posibilă. Ultimele felicitări sunt speciale, pentru Miss & Mister Boboc 2011: FELICITĂRI!

[nggallery id=”18″]